Kroko Trade vodi vas u čarobnu Veronu uz sajam konja FIERACAVALLI.

DATUM: 09.11.2019.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 375,00 kn

POLAZAK :

Polazak 8.11.(PETAK)  iz OSIJEKA SPAR –Trpimirova 14 u 21:00 H.

Mogući polasci:

  • Đakovo – benzinska pumpa Petrol – 21:30
  • Slavonski Brod – istok benzinska pumpa Apios 22 h
  • Zagreb – Supernova BUZIN 1:00 h
  • Rijeka – Vrata Jadrana 3:30h vremena polazaka su okvirno napisana-točan raspored se šalje 2 dana pred polazak svim putnicima

Vremena polazaka su okvirno napisana-točan raspored se šalje 2 dana pred polazak svim putnicima.

PLAN PUTA

Ugodna vožnja modernim turističkim autobusom uz povremena zaustavljanja radi odmora i graničnih formalnosti.

Dolazak u Veronu u ranim prijepodnevnim satima. Odlazak na međunarodni konjički spektakl FIERACAVALLI – sajam konja i konjičke opreme. Fieracavalli je jedan od najvećih sajmova ovoga tipa u Europi koji postoji od 1898. godine. Na sajmu se mogu vidjeti brojne pasmine konja iz cijeloga svijeta, mogu se pogledati konjičke predstave, utrke, izložbe te kupiti kvalitetna oprema po povoljnim cijenama. 

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je acavallo_blog_23.10.17.jpg

Za putnike koji ne žele posjetiti sajam, odlazimo u razgled grada: PIAZZA BRA, ARENA, VIA MAZZINI, , PIAZZA DELLE ERBE, GRADSKA VIJEĆNICA, PIAZZA DEI SIGNORI, DANTEOV SPOMENIK, JULIJINA KUĆA… Slobodno vrijeme za samostalni razgled i osobne programe. Nakon razgleda grada predlažemo šetnju gradom i kupovinu suvenira ili shopping. 

Polazak prema Hrvatskoj je prema dogovoru u 19h. Dolazak u Osijek očekuje se u ranim jutarnjim satima 10.11. 

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

• prijevoz turističkim autobusom visoke klase, turističkog pratitelja tijekom putovanja, razgledi prema programu uz stručnog vodiča,osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine, troškove organizacije i realizacije puta

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

• ulaznice za individualne posjete, putno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja,  individualni troškovi, GRUPNU ULAZNICU ZA FIERACAVALLI- 155,00 kn po osobi (minimalno 15 osoba-POTREBNA PRIJAVA ZA ULAZNICU KOD REZERVACIJE I UPLATA ZAJEDNO SA REZERVACIJOM).

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Br. Tel. 031/205 661
Osobni dolazak u agenciju od pon-pet 8-16h
Inbox Facebook stranice Kroko Trade
E-mail: [email protected]

ZA REZERVACIJU JE POTREBNO POSLATI:
1.IME I PREZIME PUTNIKA, I JEDAN KONTAKT BROJ OSOBE KOJA REZERVIRA
2.NAZNAČENO MJESTO POLASKA 
3.MAIL ADRESU JEDNE OSOBE

UVJETI REZERVACIJE:KADA DOBIJETE POTVRDU VAŠE REZERVACIJE ONA JE OD TADA AKTIVNA 5 DANA I U TOM PERIODU SE UPLAĆUJE 100 % ARANŽMANA OSOBNO ILI NA RAČUN. PO ISTEKU ROKA ZA UPLATU AKO REZERVACIJA NIJE UPLAĆENA ONA SE BRIŠE. POPIS UPLATA NA RAČUN STIŽE SVAKOGA DANA U AGENCIJU . AGENCIJA NE OBAVJEŠTAVA PUTNIKE O TOME JE LI UPLATA SJELA NA RAČUN.

U SLUČAJU NEOPRAVDANOG OTKAZA PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA UPLATA JE NEPOVRATNA ( sve o otkazu putovanja od strane putnika možete proučiti u OPĆIM UVJETIMA KROKO TRADE)!

UVJETI PLAĆANJA: Izlet se uplaćuje u roku 5 dana od prijave u poslovnici (gotovina ) ili putem žiro računa NA IBAN: HR9023600001400128469 ZAGREBAČKA BANKA ; POZIV NA BROJ: 65175985396, MODEL: 00, OPIS: NAZIV PUTOVANJA .

****U slučaju kartičnog plaćanja cijena se uvećava za 10% iznosa!!!!!

Izračun je rađen na osnovi 45 osoba koji plaćaju. U slučaju manjeg broja prijavljenih, promjene elemenata izračuna i tečaja valute, agencija KROKO TRADE D.O.O. zadržava pravo izmjene cijene.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih od navedenog minimuma agencija zadržava pravo otkaza izleta 5 dana prije navedenog polaska.

NAPOMENA: Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Uz ovaj program vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA putničke agencije KROKO TRADE d.o.o.