Provedite čarobni vikend u prekrasnom Sarajevu uz posjet Jahorini!

Datum putovanja: 15.-16.02.2020. 

Cijena izleta po osobi: 370,00 kn

Minimalan broj putnika: 40

Polazaksupermarket SPAR OSIJEK ( Trprimirova 14) u 04:00 h (mogućnost polaska VINKOVCI ).

Vremena polazaka su okvirno napisana-točan raspored se šalje 2 dana pred polazak svim putnicima.

INFORMACIJE I REZERVACIJA
– Kontaktirajte nas na email [email protected]
– Br. tel 031-205-661
– Inbox naše facebook stranice

**REZERVACIJE PRIMAMO ISKLJUČIVO PISMENIM PUTEM U INBOX FB STRANICE ILI NA MAIL [email protected] ( POSLATI IME I PREZIME PUTNIKA, KONTAKT BROJ I MJESTO POLASKA)!!!

*Od potvrde rezervacije ona je aktivna 3 radna dana te se u tom periodu uplaćuje 100% iznosa ili se rezervacija automatski poništava.

Program putovanja:

1.DAN:

Vožnja udobnim turističkim autobusom preko Đakova do Slavonskog Šamca, te dalje preko Doboja, Maglaja, Zenice, Sarajeva do Jahorine uz kraća zaustavljanja za odmor.Planirani dolazak na Jahorinu je oko 13:00 sati, po dolasku slijedi slobodno vrijeme za snježne radosti, ručak, kuhano vino i sl. Jahorina je odlično mjesto za sve ljubitelje zime i snijega,uz skijanje, sanjkanje, vožnju žičarama… Svi oni koji radije snijeg gledaju kroz prozor mogu uživati i u tome. Predlažemo pogled na skijalište kroz prozor ugostiteljskih objekata uz kavu ili čaj.Polazak s Jahorine planiran je oko 17 sati. Slijedi dolazak u Sarajevo i smještaj u hotel 4****. Po dolasku u hotel slobodno vrijeme za večeru, wellness, noćni izlazak i sl.

2.DAN:

Doručak. U 10:00 sati odjava iz hotela. Odlazak prema tornju Avaz-najviša građevina u Sarajevu s prekrasnim vidikovcem, pauza za kavu uz pogled na Sarajevo s 35. kata (ulaznica se plaća na licu mjesta). Nakon toga slijedi razgled grada u pratnji vodiča: Baščaršija, Gradska vijećnica, Inat kuća, Narodno kazalište, Sebilj, Sahat kula, Gazi Husrev begova džamija,Katedrala…Slobodno vrijeme za osobne programe, ručak. Predlažemo da okusite nezaobilazne bosanske ćevape u jednoj od brojnih sarajevskih ćevabdžinica, a nikako ne propustiti ni baklavu, hurmašice, bosansku kahvu… Polazak za Osijek u 16:00 sati, dolazak u Osijek u večernjim satima.

NAPOMENA

IZLET NA JAHORINU GRATIS JE UZ PUTOVANJE U SARAJEVO. U SLUČAJU NEMOGUĆNOSTI ODLASKA NA JAHORINU (ZATVORENA CESTA, SNIJEG, LED NA CESTI…) AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE PROGRAMA.

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prijevoz turističkim autobusom visoke klase
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu s 4**** ( dvokrevetne i trokrevetne sobe-uključeno slobodno korištenje bazena, saune, fittnes centra
 • Turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • Razgledi prema programu uz stručnog vodiča
 • Osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine, troškove organizacije i realizacije puta

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Ulaznice za individualne posjete ( TORANJ AVAZ- 2KM,)
 • JEDNOKREVETNA SOBA- nadoplata 10 €
 • Putno osiguranje
 • Troškovi na Jahorini
 • Osiguranje od otkaza putovanja
 • Individualni troškovi

Izračun je rađen na osnovi 40 osoba koji plaćaju.
U slučaju manjeg broja prijavljenih, promjene elemenata izračuna i tečaja valute, agencija KROKO TRADE D.O.O. zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih od navedenog minimuma agencija zadržava pravo otkaza izleta 5 dana prije navedenog polaska.